Referenssit

Olemme toteuttaneet räätälöityjä kuntosaleja asiakkaiden tarpeisiin jo vuosien ajan ja voit lukea niistä alla olevien referenssitapausten kautta.

Derby Business Park

"Innowellness oli mukana suunnittelemassa pohjaratkaisuja ja hoiti koko projektin ajan kaikki asiat niin, että kiinteistön ei tarvinnut huolehtia projektin etenemisestä. Innowellnesin toiminta on erittäin ammattitaitoista ja heidän kanssaan on ilo toimia.”

Lue lisää

Hills Business Park

"Rakensimme Hillsiin uudet liikuntatilat ja Innowellness oli mukana jo heti suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. He osallistuivat projektiin proaktiivisesti ja ammattitaitoisesti, jonka avulla saimme käyttäjälähtöiset ja toimivat tilat sekä laitteet."

Lue lisää

Kuntokeskus Säterinportti

"Keskuksen kävijämäärä ja näkyvyys lisääntyvät jatkuvasti. Olemme olleet InnoWellnessin tiimin toimintaan äärimmäisen tyytyväisiä. Voimme lämpimästi suositella InnoWellnessin palveluita myös muille".

Lue lisää

Säteri 6

"Kuntosali sijaitsee 6.kerroksessa, josta avautuu hulppeat näkymät Leppävaaran ylle, tämä huomioitiin suunnittelussa ja kuntosalista rakennettiin raikas, valoisa ja laadukas tila, jonka toteutuksessa onnistuttiin erinomaisesti."

Lue lisää

Iso yrityssali Helsingissä

Monipuolinen yrityssali, joka täyttää niin aloittelijoiden kuin kokeneempien treejaajien tarpeet.

Lue lisää

Toimistokiinteistö Keilaniemessä

Uuteen toimistokiinteistöön Espoon Keilaniemeen rakennettiin monipuolinen kuntosali.

Lue lisää

Toimistokiinteistö Pasilassa

Vanhan salin perusparannus 1990-luvulta tähän päivään.

Lue lisää

S-Box

Isoon yritysliikuntakeskuskseen haluttiin näyttäviä elementtejä, joita ei löydy mistään muualta. Tilaan rakennettiin katosta roikkuvat trussit, joihin asennettiin helposti muokattavat valaistusjärjestelmät ja laadukas äänetoisto. Tilaa voidaan käyttää monipuolisesti niin pienryhmäharjoitteluun, ohjattuihin bootcamp-tunteihin kuin myös normaaliin kuntosaliharjoitteluun. Tila on helposti muokattavissa tarpeen mukaan ja valaistuksella tilaan saadaan luotua erilaisia elämystunteja. S-boxin välineistö on mietitty niin, että se palvelee sekä ryhmäliikkujia, että kuntosaliharjoittelijoita.

Lue lisää

Kiinnostaisiko hyvinvointikeskuksen
rakentaminen?

Lähetä meille sähköpostiosoitteesi, niin olemme teihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.