Referenssit

Olemme toteuttaneet räätälöityjä kuntosaleja asiakkaiden tarpeisiin jo vuosien ajan ja voit lukea niistä alla olevien referenssitapausten kautta.

Derby Business Park

"Innowellness oli mukana suunnittelemassa pohjaratkaisuja ja hoiti koko projektin ajan kaikki asiat niin, että kiinteistön ei tarvinnut huolehtia projektin etenemisestä. Innowellnesin toiminta on erittäin ammattitaitoista ja heidän kanssaan on ilo toimia.”

Lue lisää

Dylan Lepuski & BOB lunch&cafe

"Liikunnallisen yhteistyön lisäksi Innowellnessin tiimi on mm. organisoinut mainosvideotuotantoa, jonka avulla he ovat lisänneet myös Lounasravintolamme näkyvyyttä. Voin lämpimästi suositella InnoWellnessiä yhteistyökumppaniksi."

Lue lisää

Hills Business Park

"Rakensimme Hillsiin uudet liikuntatilat ja Innowellness oli mukana jo heti suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. He osallistuivat projektiin proaktiivisesti ja ammattitaitoisesti, jonka avulla saimme käyttäjälähtöiset ja toimivat tilat sekä laitteet."

Lue lisää

Jutta Larm & Juha Larm

"Tapahtuma oli järjestetty hyvin ammattimaisesti alusta lähtien huomioiden tilaisuuden teema. Myös tarjoilut olivat erittäin soveltuvia tapahtumaan. Osallistuja määrä yllätti meidät kaikki positiivisella tavalla ja jokainen istumapaikka oli täynnä, eli myös ennakkomarkkinointi oli tehty huolellisesti."

Lue lisää

Kuntokeskus Säterinportti

"Keskuksen kävijämäärä ja näkyvyys lisääntyvät jatkuvasti. Olemme olleet InnoWellnessin tiimin toimintaan äärimmäisen tyytyväisiä. Voimme lämpimästi suositella InnoWellnessin palveluita myös muille".

Lue lisää

P-C Nordensved

"Jenni was responsible of the interior design of the 1400m2 gym that we built into an old warehouse, she also designed the marketing materials for the Fit1 Vaasa XXL pre-sale and organized the grand opening event, which was very successful even thou the construction work finished only 6 hours before opening."

Lue lisää

Teresa De Rita-Cavlek

"Olen työskennellyt InnoWellnessin tiimin kanssa useamman vuoden ajan, jonka aikana he suunnittelivat ja toteuttivat useita tapahtumapäiviä erittäin onnistuneesti."

Lue lisää

Säteri 6

"Kuntosali sijaitsee 6.kerroksessa, josta avautuu hulppeat näkymät Leppävaaran ylle, tämä huomioitiin suunnittelussa ja kuntosalista rakennettiin raikas, valoisa ja laadukas tila, jonka toteutuksessa onnistuttiin erinomaisesti."

Lue lisää

Iso yrityssali Helsingissä

Monipuolinen yrityssali, joka täyttää niin aloittelijoiden kuin kokeneempien treejaajien tarpeet.

Lue lisää

Toimistokiinteistö Keilaniemessä

Uuteen toimistokiinteistöön Espoon Keilaniemeen rakennettiin monipuolinen kuntosali.

Lue lisää

Toimistokiinteistö Pasilassa

Vanhan salin perusparannus 1990-luvulta tähän päivään.

Lue lisää

Kiinnostaisiko hyvinvointikeskuksen
rakentaminen?

Lähetä meille sähköpostiosoitteesi, niin olemme teihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.