Derby Business Park

”Derby Business Parkin kellarikerroksen liikuntatilat uudistettiin alkuvuodesta 2020.
Kellarissa sijaitsevaan pimeään tilaan rakennettiin moderni ja avara kuntosali- ja ryhmäliikuntatila, jonka suunnittelussa hyödynnettiin osittain jo tilassa olevia laitteita. Lisäksi kuntosali laajennettiin ja tyhjillään olevat käytävätilat otettiin myös liikuntakäyttöön. Kellarikerrokseen luotiin kokonainen hyvinvointikeidas. Derbyn Leed Platinum sertifikaatti huomioitiin sisustuksessa tuomalla tiloihin teemaan sopiva sisustus viherseinineen.

Kuntosali haluttiin rakentaa niin, että se palvelee perinteisestä kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneita sekä toiminnallisen harjoittelun ystäviä. Ryhmäliikuntatila uudistettiin ja sisustettiin kutsuvaksi ja toimivaksi tilaksi. Innowellness tuottaa kaikki hyvinvointipalvelut Derbyyn ja vuokralaisille maksuttomat viikkotunnit ovat otettu suurella sydämellä vastaan.

Innowellness järjesti menestyksekkäästi myös kuntokeskuksen avajaiset. Kuntokeskuksen avajaiset keräsi Derbyläisiä paikalle enemmän kuin mikään muu tapahtuma, selvästi hyvinvoinnille onkin paljon kysyntää.

Innowellness oli mukana suunnittelemassa pohjaratkaisuja ja hoiti koko projektin ajan kaikki asiat niin, että kiinteistön ei tarvinnut huolehtia projektin etenemisestä.
Innowellnesin toiminta on erittäin ammattitaitoista ja heidän kanssaan on ilo toimia.”

Antti Jalomäki, Juhola Business Park Management Oy