Wellness services

Meidän kauttamme saat Personal Trainerin auttamaan saavuttamaan tavoitteesi. Suunnittelemme ja toteutamme myös tyhy-päiviä sekä meidän kauttamme voit toteuttaa myös markkinointia sekä meillä on erinomainen asiakaspalvelu.

Personal Training

Meidän kauttamme löydät osaavat ja koulutetut Personal Trainerit. Kerro meille tarpeistasi, toiveistasi ja tavoitteistasi. Valitsemme kanssasi yhdessä juuri Sinulle tai vaikkapa yrityksesi henkilökunnalle sopivat trainerit.

Tyky-päivät

Tilaa meiltä yrityksesi työhyvinvointipäivä. Tehtävämme on rakentaa tarpeittenne ja toiveidenne mukainen liikunnallinen, rentouttava tai tiimihenkeä kohottava kokonaisuus. Tarjoamamme tapahtumat sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksen liikunta- tai virkistyspäiväksi, hyvinvointiohjelman startti-tilaisuudeksi tai osaksi laajempaa vuosittaista hyvinvointikokonaisuutta.

Yritysten yksityistunnit

Miltä kuulostaisi johtoryhmän mindfullness jooga ennen palaveria? Tai vaikkapa viikottainen salitunti Personal Trainerin kanssa vain teidän työntekijöillenne? Meiltä voit tilata ohjatun yksityistunnin omalle yrityksellesi.

InnoWellness kuntosalisuunnittelu

Meidän reseptimme
onnistuneeseen kuntosaliin

Asiakkaan ymmärrys

Tutkimme asiakkaan tarpeita ja ymmärrämme asiakasta.

Kustannustehokkuus

Kuntosalilaitteet voivat olla halvimmat mahdolliset, mutta silti laadukkaimmat.

Yksityiskohtien huomioiminen

Toimivan kuntosalin toteuttaminen vaatii perusteellista suunnittelua.

Liikuntapalvelut

Tarjoamme kuntosaleihin ryhmäliikuntaa.

Referenssit

Olemme toteuttaneet räätälöityjä kuntosaleja asiakkaiden tarpeisiin jo vuosien ajan ja voit lukea niistä alla olevien referenssitapausten kautta.

Kiinnostaisiko hyvinvointikeskuksen
rakentaminen?

Lähetä meille sähköpostiosoitteesi, niin olemme teihin yhteydessä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.